Posted By Costin

Am tresarit (viralul de vineri)


Am tresarit. Pentru ca este pentru a doua oara, cand, pe site-urile de topuri de clipuri virale intalnesc un clip romanesc. Iar daca prima data era contra cost (remember Intel? :-D), de data aceasta clipul a fost viral pe bune, cu cifre super frumoase.

Inainte totusi de a dezvalui despre cine este vorba, nu ca ar fi greu sa va dati seama din imaginea de pe embedul de mai jos :-), va semnalez faptul ca First Look: iPhone 5, clipul postat in ziua lansarii iPhone 5, a ajuns deja la 3.5 milioane de vizualizari si 270.000 de share-uri pe Facebook.

Pana sa ajungem insa la viralul de vineri, va mai semnalez si Tomorrowland 2012 | official aftermovie, un clipulet care raporteaza aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube si peste 450.000 de share-uri pe Facebook in doar 4 zile.

esti-iubibila-Taxi-Andreea-si-Cabral-Ibacka

Ajungand, intr-un final, si la clipul de saptamna aceasta, masa, dansul si felicitarile merg catre Taxi! Eşti iubibilă a inregistrat peste 1.1 milioane de vizualizari in 3 zile.

A fost ajutat de 210.000 de mentiuni pe Facebook, aproape 700 de mentiuni pe Facebook si 35 de bloguri.

Bonus: Immigrants, noua reclama Fiat pentru USA este absolut dementiala! Scuze, nu m-am putut abtine :-).

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments