Posted By Costin

Aplicatii mobile pentru comanda taxi in Bucuresti


Dupa cum bine a remarcat cineva, aplicatia TaxiBeet nu e prima aplicatie de comanda de taxi din Romania, asa cum a prezentat-o George Buhnici la ILikeIT. E prima aplicatie independenta de vreo companie de taxiuri, Speed Taxi si Taxi As, insa si Meridian Taxi operand o astfel de aplicatie de mai bine de un an de zile, deja.

Recapituland, avem 4 aplicatii prin intermediul carora putem comanda un taxi in Bucuresti. Mai cunoasteti si alte companii de taxiuri care au aplicatie pentru mobile (Android / iOS)?

In urma cu cateva saptamani, am discutat cu un taximetrist de la Speed, posesor de Samsung Galaxy Tab, despre aplicatia pentru dispozitivele mobile si am aflat ca Speed Taxi pune la dispozitie doar aplicatia, cei care au un dispozitiv mobil in masina putand, astfel, prelua comenzi.

In plus, aplicatia pentru soferi le arata locatia in care clientul ii asteapta si le ofera suport pentru a ajunge la destinatie pe drumul cel mai scurt, precum si un istoric al comenzilor. Am aflat, astfel, ca din 24 de comezi pe care le-a avut in ziua respectiva 16 erau prin intermediul aplicatiei. Kewl!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments