Posted By Costin

Beats by Dr Dre, o parere


Am fost saptamana trecuta pana la eMAG sa vad minunile de Beats by Dr Dre.

Monster Beats by Dr. Dre

beats by dr dre

Super misto. Acopera exact cat trebuie urechea, pielea de pe casca e super fina, nu s-a murdarit in cateva luni in eMAG, ceea ce inseamna ca e si anti-jeg, gen :-), sunetul e la locul lui, daca vorbeste cineva langa tine nu-l auzi.

Daca mai adaug si faptul ca le poti folosi si pe post de handsfree, am zis tot, sunetul fiind impecabil. Mai ramane de amintit singura problema pe care o vad, aceasta fiind pretul. Castile costa 659 lei.

Beats by Dr. Dre Studio

beats by dr dre - studio

Dupa ce le asezi pe urechi, iti dai seama ca celelalte de mai sus sunt frectie la picior de lemn. Sunetul mult mai curat, protectia la zgomote externe mult mai buna, materialul nu pare a fi la fel de fain, insa basii fac toti banii.

In conditiile acestea, problema nu mai este pretul, desi costa 1.199 lei. Ci faptul ca au baterii, lucru cu care eu, unul, nu o sa ma pot invata niciodata. Si asa imi e peste mana, de cele mai multe ori, si sa incarca acumulatorii de la camera foto.

Si uite cum, astfel, nu reusesc sa gasesc o pereche de casti pe care sa o folosesc impreuna cu telefonul, ori iPad-ul. Stau si ma intreb, Beats by Dr Dre Executive, asa, pentru bloggeri de succes :-), cum or fi? Inteleg insa ca functioneaza tot pe baterii. 🙁

beats by dr dre - executive


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments