Posted By Costin

BubbleScope, un obiectiv 360 pentru iPhone


Daca tot a fost anuntat iPhone 5, m-am gandit sa va dau inca un motiv in plus pentru a-l achizitiona, amintindu-mi in aceasta seara de obiectivul de mai jos (scuze, nu mai stiu pe unde l-am vazut, cel mai probabil pe Twitter via Alex Tache), in ideea in care producatori IT&C din toata lumea lucreaza pentru a castiga de pe urma telefoanelor Apple, iar oferta este destul de misto si diversificata.

Ultra-portabil, simplu de montat si utilizat, BubbleScope realizeaza fotografii 360 de grade cat ai spune foto! Mai multe detalii in clipul de mai jos, pagina oficiala aici. Este o jucarie, nu se potriveste la iPhone 5 (inca, e doar o chestiune de timp), costa 70 lire, insa cred ca e mai fun decat Lensbaby-ul cu care m-am jucat in urma cu cateva saptamani.

Vezi si 10 obiective foto pentru iPhone, articol publicat la jumatatea lunii august 2012.

Pareri? 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments