Posted By Costin

Castiga un smartphone Huawei explicand tainele Androidului! :-)


Am un mesaj de la Huawei Romania pentru participantii la Webstock-ul de anul acesta!

Te pricepi sa explici lucruri complicate pe intelesul tuturor? Crezi ca iti poti invata targetul sa foloseasca un produs? Iti place tehnologia? Daca ai cel putin una din aceste calitati vino la standul Huawei si poti castiga smartphone-uri si alte premii! Cum ne convingi?

Nu trebuie! Mai exact, nu pe noi! In schimb, vei intalni doua doamne, care nu au folosit in viata lor un smartphone. Brief-ul tau este sa le introduci in tainele Android-ului si ale aplicatiilor sale in maxim 10 minute. Daca clientele se declara convinse poti pleca acasa cu unul din cele doua smartphone-uri Huawei, 2 modem-uri sau 1 rucsac Samsonite.

Mai mult decat atat, daca nu ai primit invitatie la Webstock, vorbeste tot cu noi! Intra pe pagina de Facebook Huawei Romania, spune-ne care dintre subiecte ti se pare cel mai interesant si de ce. Poti castiga una din cele trei invitatii la eveniment!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments