Posted By Costin

Cea mai proasta scena a unei crime dintr-un film (viralul de vineri)


Descoperit ieri, clipul de mai jos a inregistrat rapid peste 1.5 milioane de vizualizari, ajutat fiind de peste 400.000 de postari pe Facebook, aproape 11.000 de mentionari pe Twitter si 95 de posturi pe bloguri din toata lumea.

Pareri? :-)))))))

Bonus: Spaga la vot nu a fost inventata in Romania. In America insa, cei 50 de lei de votant s-au transformat intr-un telefon mobil. Cel putin aceasta este o marturie filmata in timpul unui meeting, clipul inregistrand peste 1M vizualizari intr-o zi.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments