Posted By Costin

Concurs: 7 premii de la Youtube, pentru 7 cele mai bune clipuri virale


Anul acesta, la cea de-a XII-a editie Internetics, va avea loc YouTubeFilms Night, o seara de proiectii tematice in care se vor putea urmari o selectie de spoturi care arata cum evolueaza cautarile video si vom afla povestea din spatele Youtube.

YouTubeFilms se va intampla luni, 24 septembrie, incepand cu ora 19:15, la Grand Cinema Digiplex (Baneasa). Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, insa pentru a participa trebuie sa completezi formularul de pe hotspot.internetics.ro: bit.ly/QWoyIb.

youtube termos

Lasa un comentariu la acest articol cu viralul care ti-a placut tie cel mai mult si, la finalul zilei, voi premia primele 7 cele mai tari virale cu cate un “goodie bag” din partea Youtube. Castigatorii vor ridica premiul la YouTubeFilms!

Succes!

PS. Luna aceasta, viralul de vineri, episodul saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta, a implinit 2 ani de zile si peste 100 de clipuri virale. La cat mai multi ani!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments