Posted By Costin

Concurs: Cat de curat este laptopul tau?


Later edit: Fix24 ofera celor 7 participanti cate o curatare gratuita in valoare de 99 de lei, care prevede demontarea laptopului si a procesorului de pe placa de baza + aplicarea unui strat nou de pasta conductoare etc.

Fix24 este un service profesionist de laptopuri care isi propune sa efectueze reparatii in mai putin de 24 de ore. Constatarea defectului se face de fiecare data in limita a 24 de ore, si in masura in care piesele necesare exista pe stoc, intreaga reparatie se face in acest interval.

LensPen - 5

Zilele trecute am primit de la F64 un instrument de curatat laptopul. Adica cea mai cea dintre cele mai cele perii pe care le-am vazut in viata mea, intreprinderea avand doua la numar, pe mine insa impresionandu-ma teribil cea pentru ecranul laptopului, pe principiul prietenii stiu de ce.

In plus fata de ce va arata fotografiile, LensPen are si o suprafata pentru sters ecranul laptopului, surpriza pentru cel care il va castiga (da, ati fost avertizati 🙂 din titlu ca este vorba si despre un concurs). Imagini cu inculpatul aveti mai jos, un pachet complet de curatat pe care vi-l si recomand gasiti pe f64.ro, la 89 de lei.

Concurs:

Fa o fotografie laptopului tau cu telefonul mobil sau orice altceva ai la indemana, urc-o pe Twitter, Facebook (atentie, sa fie publica pentru a o putea vedea), sau oriunde altundeva, si lasa un link catre aceasta, in comentarii. Castiga, jurizat de catre mine, evident, laptopul care merita cel mai mult instrumentul de curatat de mai sus. Ca sa nu spun cel mai murdar laptop, ca-l facem de ras. 🙂

Dupa cum v-ati dat deja seama, premiul este LensPen-ul fotografiat. Competitia dureaza 24 de ore, timp in care comentariile vor fi moderate, adica nu veti vedea cat de murdare sunt celelalte laptopuri inscrise in concurs. 😀

3, 2, 1, start!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments