Posted By Costin

Concurs: Lucrurile care conteaza!


La lansarea suitei de programe antivirus Kaspersky 2013, Cristina Bazavan si Vlad Petreanu au vorbit despre lucruri care conteaza si/sau care trebuie protejate. Au vorbit insa si despre lucruri pe care le-au pierdut. Gasiti un clip pe piticu.ro, Cristi abtinandu-se cu greu sa nu faca, iarasi, vreo 38.000 de fotografii, lucru pentru care ii multumim.

Lansare Kaspersky 2013 - 3
Bloggeri romani @ work

Acum, stiti. La astfel de evenimente se primesc si giveaway-uri. Piscoturi, cum sunt ele numite in jargonul jurnalistic, importat si in blogosfera. Si, astfel, redactia refresh.ro detine cu mandrie unul dintre cele mai noi si performante produse antivirus din lume, antivirus care va ajunge la unul dintre cititorii blogului.

CONCURS

Lasati, intr-un comentariu, o poveste despre un lucru pe care l-ati pierdut, ori v-a fost furat, si de care va pare rau, ati fi preferat sa fiti mai atenti, valoarea pecuniara, ori sentimentala, fiind de neegalat, nici macar in lacrimi de ciuda 🙂.

Astfel, povestea care imi va placea cel mai mult ii va aduce naratorului un antivirus, Kaspersky Internet Security 2013. Concursul se va incheia joi, 27 septembrie, ora 20, iar seara voi citi povestile si voi alege castigatorul.

Kaspersky Internet Security 2013 costa 149 ron / an (un PC) si este disponibil pe site-ul oficial.

Note de subsol:
1. Cristina Bazavan – Jurnalist & blogger. LinkedIn | Blog | Twitter | Facebook
2. Vlad Petreanu – jurnalist @ Europa FM. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments