Posted By Costin

Cum afli cat de important este un proiect pentru un trust media?


Later edit care intareste titlul meu: Apropo de video

Din 15 septembrie, Costi Mocanu a fost numit Senior Vice-President Head of Voyo şi se va ocupa de coordonarea Voyo ca platformă de distribuţie paid la nivel CME. Ca urmare a faptului că Voyo va face parte din Divizia de Broadcasting în noua platformă de distribuţie, echipa Voyo a fost reorganizată, în acord cu importanţa şi priorităţile sale.

Costi Mocanu este alături de Pro TV de 19 ani, unde a început ca jurnalist, devenind Director General cu trei ani în urmă. Deşi şi-a petrecut ultimii opt ani în partea de business a operaţiunii, Costi a generat în mod constant conţinut de valoare. Experienţa lui vastă în broadcasting şi new media, implicarea lui în coordonarea Voyo România, deschiderea către noi provocări şi mai ales energia lui vor conduce cu succes la dezvoltarea Voyo, se spune în comunicat.

Costi i-a predat ştafeta Ancăi Budinschi, care ocupă poziţia de General Director PRO TV SA începând cu 15 septembrie.

* via mediafax.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments