Posted By Costin

Cum dispar banii de pe urma licentelor 4G?


MCSI

La inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, Ponta i-a cerut lui Dan Nica, ministrul Comunicariilor, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licentele 4G sa finanteze un proiect care prevede introducerea din 2013 a unei retele gratuite de internet prin wireless in scoli si institutii publice.

Aparent, si in guvern se sufera de “primul”, primul ministru mentionand ca Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est care a acordat licente 4G, drept urmare putem performa in domeniul IT si prin proiectul propus mai sus. (via mediafax.ro)

De curiozitate, internetul din parcurile din Bucuresti mai functioneaza? Intreb deoarece cel din Romexpo, care a costat 12.000 de euro, cred ca e pa de mult. Nu am reusit sa-l depistez. Stie cineva unde anume in Romexpo poate fi folosit?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments