Posted By Costin

Cum va arata iPhone 5?


Dupa aparitia lui SGS3, toti iubitorii de iPhone s-au agatat de singurul lucru de care ar mai fi putut sa se agate: marimea ecranului. “E prea mare, ce faci cu paleta aia de tenis de masa la ureche?” imi spuneau, tragandu-si capul inapoi a superioritate, in timp ce ochii priveau semet un utilizator de Android. Eu :-). Sutu? Preda? Sunteti pe aici? 🙂

Azi noapte citeam un articol pe techcrunch.com in care, desi se pune un mare semn de intrebare dupa fotografiile pe care le-am postat si eu mai jos, ideea de baza ramane: ecranul lui iPhone 5 va fi mai mare, ceea ce inseamna, inevitabil, ca se va alege praful si pulberea de perfectiunea dimensiunilor lui iPhone 4S.

Si cum planetele vor parasi alinierea, castelul de piatra se va darama etc, eu astept cuminte sa vad ce mai au de zis dupa lansare. As pune pariu pe faptul ca, cel mai probabil, iPhone 5 va avea cea mai buna camera foto. Ever :-). In ceea ce ma priveste, cred ca iPhone 5 va fi primul iPhone pe care-l voi achizitiona. Imi plac ecranele mari pentru mail/browsing, insa depinde acum cate bile albe va lua in fata lui SGS3.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments