Posted By Costin

De unde cumparati accesoriile pentru gadgeturile pe care le aveti?


Am pus o singura intrebare in titlu, insa, de fapt, ele sunt 2. Ma explic.

In urma cu ceva vreme, am dat peste dx.com, un magazin online de fineturi care ne fac viata mai placuta. Si am inceput prin a vedea Nikon MB D12 Replacement Battery Grip for Nikon D800, care costa $71. Daca va spun cat am dat pe el in Romania, raman fara vizitatori :-). Ca sa nu mai invoc si cuvantul cheie “free shipping”.

Altfel spus, pentru D800 mai gasesc pe dx.com inca alte cateva accesorii interesante, pe care, in Romania, as da o avere. Le gasiti aici. Basca faptul ca si SGS3-ul are destule chestiuni de luat in calcul, plecand de la carcase protectoare (pe a mea am reusit sa o zgarii fara sa ma chinui prea mult) si culminand cu niste baterii zdravene.

Revenind insa, ca divagam, dupa cum va spuneam, intrebarile mele sunt 2.

1. Mai cunoasteti si alte site-uri precum dx.com? Daca da, please share in comentarii. Nu strica o lista zdravana pentru popor.

2. Ati cumparat vreodata de pe astfel de siteuri? Daca da, calitatea accesoriilor era asemanatoare cu cea a hainelor din Turcia? 🙂

Ps. Apropo de Turcia. Am cumparat din Istanbul, in decembrie 2011, un incarcator de iPad (de priza) pe care am dat 8 euro. Functioneaza bine merci si azi. Si la iPod.

Later edit:
Alex propune ipmart.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments