Posted By Costin

#Impreuna, un concurs pe instagr.am


Impreuna pe Instagram

Cand si cine?
In perioada 13-18 septembrie, se va desfasura prima campanie pe Instagram din Romania, campanie initiata de catre Vodafone Romania si Evensys, oganizatorii evenimentului Webstock 2012. Campania include un concurs, o expozitie, o carte tiparita si un t-shirt Instagram.

Juriul. De ce?
Juriul este format din Cabral Ibacka (aici), Vali Petcu (aici), Vlad Petreanu (aici), Cristian Sutu (aici) si subsemnatul (poftim asteptari!), pentru a ne scoate, astfel, din concurs si, mai mult decat atat, pentru a nu se supara Cristi Sutu cand va iesi, iarasi, pe locul 2 (gluma interna)! :-)))

Se vor alege 20 de fotografii castigatoare (premiul este surpriza!). Evaluarea fotografiilor va tine cont de urmatoarele criterii: impresia artistica, ineditul subiectului / grupului fotografiat, compozitia fotografiei, expresivitatea imaginii.

Tema. Ce trebuie sa faceti?
Tema concursului este #Impreuna si isi propune sa prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate, o comunitate care incepe atunci cand putini isi sau seama ca sunt multi, cand isi dau seama ca ei impartasesc aceleasi ganduri, valori, pasiuni. Vrem sa aratam oameni deosebiti, grupuri frumoase, comunitati active.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa realizezi o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna si sa o postezi apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Pentru mai multa siguranta, trimiteti link-ul catre poza, pe e-mail, la [email protected], alaturi de datele tale de contact (nume si numar de telefon).

Se pot inscrie maximum 3 fotografii. De asemenea, se pot inscrie si fotografii deja realizate cu Instagram, care se inscriu in conceptul concursului.

Mai multe detalii gasesti aici.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments