Posted By Costin

Jocuri: Slice Ice!


Din seria daca tot sunt in concediu de ce sa nu-i chinuiesc pe cei de acasa, fiind o superba, insa calduroasa, zi de luni va semnalez un joc simplu ce va va face timpul petrecut pe marginea piscinei mai agreabil. Evident, in lipsa unei carti a lui Octavian Paler, ofcorsea.

Se numeste Slice Ice!, eu l-am jucat pe telefonul mobil pentru ca iPad-ul nu-l mai pot incarca (i-a intrat un surubel – nu stiu de unde – in mufa), prin urmare va pot oferi doar link-ul de pe Google Play pentru download. Daca sunteti draguti si-l gasiti pe iTunes, please, do share.

Jocul e simplu, cu pinguini jucausi si un rege pinguin ce are nevoie de gheata pentru a se racori, fara sa-i desparta insa pe micutii care alearga pe icebergurile plutitoare. Totul in 165 de nivele. Va doresc mult succes si bronz fara urme! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments