Posted By Costin

O bere, un film si un joc la viralul de vineri


Cum vacanta (mea) continua :-), nu-mi ramane decat sa va distrez x 3 si pe voi, motiv pentru care la viralul de vineri de saptamana aceasta v-am adus 3 clipuri video, dupa cum spune si titlu: o reclama la Carlton Draught, un spoof dupa Twilight si un clip pentru Assassin’s Creed.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

La spotul de mai jos am ras cu lacrimi (exagerez, fireste, insa nu am fost departe). Descoperit pe 30 august, clipul a realizat pana in acest moment aproape 2.4 milioane de vizualizari pe Youtube, peste 50.000 de share-uri pe Facebook, aproape 6.500 mesaje pe Twitter si peste 130 de posturi pe bloguri din intreaga lume.

Apai, nu merita mai mult decat atat? SHARE!

Stiti care este invatatura pe care o trag tinerii dupa ce vad Twilight, nu? Ca e mai misto, ca fata, sa te combini cu un bosorog care a vazut toata lumea si e plin de bani, in loc sa-ti alegi un tanar de varsta ta, frumusel, musculos si… viu :-).

Niste baieti s-au uitat mai atent la film si au extras cateva pasaje pe care le-au dublat, peste vocile celor doi protagonisti principali, finalul fiind cu adevarat epic, mai ales ca se potriveste de minune cu ceea ce dau din buze actorii.

Clipul a implinit acum cateva minute 2,105,000 vizualizari pe Youtube, peste 86.000 de mentiuni pe Facebook, 7300 de tweets si 120 de articole pe bloguri care l-au preluat. 121 cu acesta. SHARE!

Cel de-al treilea clip al saptamanii este despre Assassin’s Creed. Si parkour. Descoperit pe 4 septembrie, clipul a avut tot timpul la dispozitie sa se laude cu cateva efecte, peste 1.5 milioane de vizualizari pe Youtube, peste 55.000 de mentiuni pe Facebook, aproape 6000 de mesaje pe Twitter si 60 de bloguri.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments