Posted By Costin

O familie vedeta in Brazilia in urma publicarii unui clip pe Youtube


Undeva prin martie, publicam in cadrul viralului de vineri un clip in care mama a doi tineri, frate si sora, s-a suparat cand fiul acesteia a intrat peste sora lui, nemultumit de prestatia vocii acesteia, pentru a salva bunatate de melodie pe care o inregistrau pentru a o urca pe Youtube.

Clipul este cel de mai jos, momentul culminant al acestuia incapand cu minutul 1:20. Pregatiti-va servetelele, se va lasa cu lacrimi :-). Clipul a inregistrat pana in prezent aproape 24 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Ca un blogger constiincios care sunt, am si uitat de acest clip :-), pana aseara, cand, timp avand berechet, m-am uitat peste clipurile postate in cadrul viralului din fiecare vineri de la inceputuri pana saptamana trecuta, dand peste acesta de mai sus.

Dupa care, la final, am inceput sa sar din clip relationat in clip relationat, afland astfel ca familia respectiva a ajuns vedeta in Brazilia. In urma replicilor aparute pe Youtube, protagonistii au aparut in cateva showuri televizate, pe copertile catorva reviste, in concerte, ba mai mult, cei 3 au inregistrat chiar si un clip promotional pentru Pepsi.

Basca faptul ca au mai publicat cateva clipuri pe Youtube, clipuri ce au inregistrat milioane de afisari, cei doi tineri neducand lipsa de imaginatie. Am facut o mica selectie, mai jos. Vizionare placuta.

Reclama pentru Pepsi

Clipuri cu ei


Reviste, showuri TV, radio, concerte


Spoofs

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments