Social Media Summit, editie aniversara la Timisoara!


Pe 26 septembrie, pentru a III-a oara la Timisoara, va avea loc cea de-a 10 editie Social Media Summit, cel mai mare eveniment regional de social media din Romania, organizat de catre Revista Biz.

Marta Usurelu

Prin Social Media Summit, revista Biz a oferit o platforma ideala de intalnire companiilor cu blogosfera nationala si locala. Summit-ul a reunit toti jucatorii din social media.

Alaturi de bloggerii locali si blogerii de top Vali Petcu, Cristian Manafu, Cristi China Birta, Bobby Voicu, Costin Cocioaba, Bogdana Butnar, Cristina Bazavan, Alexandru Negrea, Victor Kapra, Radu Bazavan, Cristian Dorombach, Adrian Hadean, Sebastian Bargau, Andrei Crivat, Vlad Petreanu si Adrian Ciubotaru, summit-ul a contribuit la profesionalizarea blogosferei si a ajutat la consolidarea si cristalizarea comunitatilor locale.

Marta Usurelu, redactor-sef Biz

Companiile si brandurile care au sustinut summit-ul si, in egala masura, fenomenul social media in principalele orase din tara sunt BCR, Staroparmen, Danone, Ursus, Banca Transilvania, The Group, Romtelecom, Cosmote, Avon, Kaspersky, Nokia, Microsoft, Peugeot, Tarom si Carpatair.

Note de subsol:
1. Marta Usurelu – redactor sef Revista biz. LinkedIn | Twitter

Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments