Posted By Costin

Social Media Summit, editie aniversara la Timisoara!


Pe 26 septembrie, pentru a III-a oara la Timisoara, va avea loc cea de-a 10 editie Social Media Summit, cel mai mare eveniment regional de social media din Romania, organizat de catre Revista Biz.

Marta Usurelu

Prin Social Media Summit, revista Biz a oferit o platforma ideala de intalnire companiilor cu blogosfera nationala si locala. Summit-ul a reunit toti jucatorii din social media.

Alaturi de bloggerii locali si blogerii de top Vali Petcu, Cristian Manafu, Cristi China Birta, Bobby Voicu, Costin Cocioaba, Bogdana Butnar, Cristina Bazavan, Alexandru Negrea, Victor Kapra, Radu Bazavan, Cristian Dorombach, Adrian Hadean, Sebastian Bargau, Andrei Crivat, Vlad Petreanu si Adrian Ciubotaru, summit-ul a contribuit la profesionalizarea blogosferei si a ajutat la consolidarea si cristalizarea comunitatilor locale.

Marta Usurelu, redactor-sef Biz

Companiile si brandurile care au sustinut summit-ul si, in egala masura, fenomenul social media in principalele orase din tara sunt BCR, Staroparmen, Danone, Ursus, Banca Transilvania, The Group, Romtelecom, Cosmote, Avon, Kaspersky, Nokia, Microsoft, Peugeot, Tarom si Carpatair.

Note de subsol:
1. Marta Usurelu – redactor sef Revista biz. LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments