Posted By Costin

Top 10 cele mai vizitate site-uri romanesti: 4 site-uri de stiri, 2 cancan-uri, 3 site-uri de sport si un forum


Luna august a fost o luna mai slaba din punct de vedere al numarului de viziatori raportati de top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania, perioada concediilor facandu-si simtita prezenta. Astfel, din cele 3 site-uri care, luna trecuta, raportau peste 3 milioane de vizitatori unici, unul singur a reusit sa se mentina acolo. Este vorba despre stirileprotv.ro, care, in ciuda faptului ca a pierdut aproape 300k vizitatori unici, la finalul lunii august a raportat 3.052.473 vizitatori.

Si daca tot am vorbit ieri despre sport, cred ca este pentru prima oara cand in top 10 SATI regasim cele 3 site-uri de sport concurente: sport.ro, cu 2.49 milioane vizitatori, ocupand pozitia cu numarul 6, si gsp.ro, pe 9, cu 2.28 milioane vizitatori, urmat de catre prosport.ro, cu 2.25 milioane vizitatori unici.

Din top au disparut rol.ro si ziare.com, in locul lor urcand gsp.ro si prosport.ro, gandul.info a facut loc pe locul 3 site-ului libertatea.ro, iar adevarul.ro a coborat 3 pozitii, ocupand locul 8. Cea mai mare pierdere ca numar de vizitatori unici a raportat-o realitatea.net, portalul inregistrand cu aproape 370k vizitatori mai putin ca luna trecuta.

Iata si clasamentul final, top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de catre BRAT:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments