Posted By Costin

30 de minute din viata a 20 de bloggeri romani aflati intr-o tabara de fotografie!


Ieri v-am povestit despre proiectul-tema “Nerabdare“. Astazi m-am gandit la alt proiect, care poarta numele din tilu. Un fel de making of / behind the scenes al unor maxim 30 minute dintr-o zi perfecta in care nu au lipsit calaria, trasul cu arcul, proiectele foto si starea de bine. 😀

Va reamintesc ca Tabara de fotografie pentru bloggeri este un eveniment organizat de Foto Union si sustinut anul acesta de Daciaplant, companie formata din oameni minunati pentru care plantele inca nu au devenit un business, ci au ramas la nivelul de mod de viata.

PS. Pentru ca sunt audiente diferite intre refresh.ro si costin.ro, blogul meu personal, intreb. Ati vazut “Intre ferestre“?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments