Posted By Costin

3sms.ro, pentru sms-uri gratis


Moove.ro a fost inchis. Aparent, mesajgratuit.ro da rateuri. Ca alternativa aveti 3sms.ro, un serviciu (inca) fara bannere si alte briz-briz-uri. 3sms.ro permite maxim 3 sms-uri catre acelasi numar intr-o zi. Nu ai nevoie de cont / email.

Permite 160 de caractere, ceea ce inseamna ca, in sms-uri, nu exista link catre site, ori publicitate. Or fi strangand baze de date de numere de telefoane mobile, habar nu am, desi, luand in considerare target-ul, ma indoiesc teribil. Pustanii nu au putere de cumparare.

Serviciul apartine unei companii de telefonie din Bucuresti, S.C. TotalCall International S.R.L. (totalcall.ro). Urmarim si revenim pe subiect daca e cazul.Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments