Posted By Costin

10 milioane de vizualizari pe Youtube pentru un “accident in lift”


Saptamana aceasta, la viralul de vineri, LG prezinta the lifelike colors ale monitoarelor. Clipuletul a fost descoperit in urma cu 5 zile si a raportat 2 milioane de vizualizari pe Youtube in fiecare zi.

Povestea monitorelor care “sparg” podeaua liftului, spre disperarea corporatistilor din clarire, a circulat pe 230.000 de conturi de Facebook, peste 13,000 de mentiuni pe Twitter si 250 de articole pe bloguri din toata lumea.

Clipuletul nu e neaparat foarte expresiv in reveal, insa va starni hohote de ras si gol in stomac, ridicand si cateva semne de intrebare apropo de comportamentul oamenilor. Nu am inteles de ce, de exemplu, toate domnisoarele din clip se retrag intr-un colt, desi podeaua disparuse in locul respectiv.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments