Posted By Costin

Am boicotat viralul de vineri!


Saptamana aceasta, la viralul de vineri, ar fi trebuit sa va povestesc despre PSY – GANGNAM STYLE. Insa, cum ma dezgusta profund acest fenomen (de gustibus non disputandum!), mi-am facut datoria de a va informa, insa va semnalez un alt clip, tot muzical, ce precede iesirile de diseara din cluburi :-). Well, avatajul de a avea blog!

Este vorba despre David Guetta – She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia, o piesa ce a fost publicata pe 28 septembrie, si, cu ajutor sanatos in media sociale (vorbim de peste 930k mentiuni pe Facebook, peste 20k tweets si 200 de bloguri), a reusit aproape 9 milioane de vizualizari pe Youtube (ii lipsesc 250k, subject to change in urmatoarele ore :-)).

PS: Si daca tot v-am prins pe aici :-), ce parere aveti de Sina. (ex 1, ex 2)?

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments