Posted By Costin

Aplicatii: Mobile [email protected] de la UniCredit Tiriac Bank


Ceea ce descopeream in Google Play in urma cu o saptamana a anuntat, ieri, Unicredit Tiriac Bank: aplicatia Mobile [email protected] pentru telefoanele mobile. Aceasta este disponibila pentru aproape orice telefon ai putea avea la dispozitie (vezi lista terminalelor compatibile) si care stie unul dintre urmatoarele sisteme de operare: iOS, Android, BlackBerry, Windows Mobile, ori dispozitive Java.

Prin intermediul aplicatiei clientii bancii pot verifica situatia conturilor si a cardurilor, pot efectua plati, schimba valuta, pot afla cea mai apropiata sucursala UniCredit, ori cel mai apropiat ATM etc. Iata in continuare cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunosti:

1. Aplicatia se poate descarca de aici: iOS | Android | restul (nu am link direct)
2. Serviciul costa 2 lei / luna
3. Activarea serviciului se face prin intermediul online banking (exista sectiune in meniu)
4. Se completeaza formularul de la punctul 2 si se semneaza cu ajutorul digipass-ului
5. Se raspunde la e-mailul cu cele doua documente
6. Se asteapta SMS(-urile) cu pin-ul (revin cu info cand le voi primi)

Mai jos aveti cateva imagini cu aplicatia. Revin cu mai multe imagini/detalii in momentul in care mi se activeaza serviciul si primesc datele de autentificare!Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments