Posted By Costin

Aplicatii mobile: Calls Blacklist


Din cauza faptului ca numarul meu de telefon este public, in partea de jos al fiecarui articol, mi se mai intampla sa primesc telefoane si sms-uri de la diversi nemultumiti pe mai stiu eu ce servicii online despre care am scris in cei mai bine de 3 ani si jumatate de refresh.ro.

Via Bogdan, am descoperit Calls Blacklist (download Android), o aplicatie simpla, in care poti adauga manual numere de telefoane, ori le poti extrage din lista de contacte, logul apelurilor si mesajelor, si poti bloca atat apelurile cat si sms-urile de la acestea.

Simplu si eficient. Basca faptul ca poti debifa, in setari, posibilitatea de a primi notificari din partea aplicatiei, ori de cate ori primesti un apel, ori sms, de la vreunul dintre numerele de telefoane din blacklist. Succes!

Calls Blacklist


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments