Posted By Costin

Aveti placi de retea super rapide?


Aveti placi de retea super rapide? Avem net.” Acesta ar fi trebuit sa fie sloganul noii oferte UPC lansate astazi de catre compania al carui abonat sunt, sub diferite nume si locatii, client inca de pe vremea cand se numea Storm TV. 🙂

Pachet UPC 150mbps

UPC Romania anunta lansarea noului portofoliu, care raspunde cerintelor actuale ale clientilor in materie de tehnologie si introduce premiere la nivel de produse, dar si optiuni de customizare. Noul portofoliu UPC consolideaza pozitia companiei pe doua segmente cheie – Internet, unde UPC face un pas inainte si lanseaza in premiera serviciul cu viteza de download de pana la 150 Mbs si televiziune digitala – canale HD in toate abonamentele.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments