Posted By Costin

Beats by Dr. Dre Studio, pret si foto


In ultimele 2 saptamani am avut in teste o pereche de casti Beats by Dr. Dre Studio, via HP Romania, care s-a sesizat imediat dupa articolul Beats by Dr Dre, o parere. In ciuda sunetului de exceptie si a basilor care te scot de pe șine, mi-am confirmat faptul ca nu ma pot obisnui sa schimb bateriile, ori sa folosesc, sau, in eventualitatea unei deplasari, sa car dupa mine acumulatori de rezerva.

Altfel, e posibil totusi ca, intr-o zi, sa ma declar masochist si sa ma echipez cu 2 seturi de acumulatori. Preventiv :-). Mai am insa de verficat niste branduri si revin. Beats by Dr. Dre Studio sunt de gasit la eMAG, cu 1.199 lei, pret care, dupa parerea mea, reflecta brandul peste 50%, Monster reusind sa lanseze un super produs aspirational.

Mai jos aveti si cateva fotografii cu inculpata.
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments