Posted By Costin

Cat costa Bobby Voicu ca… animal social de companie?


Cat de Hi5-ist sunt, v-am mai povestit. Si ca primesc, cuminte, newsletterele lor, pe care le si citesc. Ei bine, de vreo saptamana, HI5 a lansat o saracie de joc, pe numele lui de scena “Pets”. Descrierea din email? Pets este un joc în care poţi cumpăra şi deţine alte persoane ca animăluţe de companie!

Cum am 4 prieteni mari si lati pe Hi5, printre care si Bobby Voicu, iata, in exclusivitate pentru cititorii refresh.ro, cat costa Bobby Voicu: $58,544! Ori $64,398, pretul pe care trebuie sa-l platiti pentru a ma avea pe mine animal de companie pe Hi5.

Probabil stiu vreun trick in plus :-D.

Nu ca-i simpatic? Nu. LOL. Ma minunez insa de directiile ciudate in care un proiect de fosta anvergura a Hi5-ului nu reuseste sa se redreseze si zvacneste din cand in cand cu solutii de genul celei de mai sus.

Nu-s vreun specialist (n-am chiar de atatia ani blog :-)), insa imi e imposibil sa cred ca nu ar exista solutii pentru a resuscita sau a reporni un business cu atata amar volum de vizitatori. Pana la urma, si o solutie de genul Neogen -> Zumzi e buna.

Altfel spus, o vrea cineva pe Alinutza? E de vanzare.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments