Posted By Costin

Ce poti face la 38 de ani?


Martyn Ashton e un tip indragostit de trial pe doua roti fara motor, oferind o super demonstratie in clipul de saptamana aceasta de la viralul de vineri. Acesta a fost descoperit in urma cu doua zile si a inregistrat pana acum peste 2.3 milioane de vizualizari pe Youtube.

Altfel, performantele clipulului au fost ajutate de prezenta in aproape 400.000 de mentiuni pe Facebook, 25.000 de mesaje pe Twitter si peste 130 de bloguri. De vina nu sunt numai tricks-urile biciclistului, ci si peisajele locurilor in care a fost filmat clipul.

* bicicleta din clip costa £10k!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments