Posted By Costin

Cu sute de Social Media Specialists in .ro, doar industria muzicala a ramas early adopter pe Twitter?


Twitter ofera utilizatorilor, inca de acum 2 saptamani, posibilitatea de a-si modifica pagina de profil, prin adaugarea unui header care ocupa lejer mai bine de 1/4 din primul ecran. Mai mult decat atat, meniul lateral se micsoreaza, si, in plus, se pune accent mai mult pe continutul multimedia urcat de catre utilizator. Frumos.

Nu au anuntat update-ul pe blog, insa au facut-o cei de la Social Bakers, in vreo 2 articole, primul purtand numele de “Twitter Becomes More Visual With New Cover Photo”, dupa care l-au schimbat in “… New Header Photo“. 🙂

In Romania am vazut un singur articol despre update, iar in ceea ce priveste cei care au modificat, macar de curiozitate, profilul de pe Facebook, pe acestia ii poti numara pe degetele de la 2 maini, o parte dintre ei apartinand industriei muzicale (@DjCellBlock, @akcentofficial, @floringrozea, @AdrianSina), plus the usual suspects: @manafu, @piticu21, @RefreshRo, @eCostin etc :-).

Cam slaba miscarea, nu credeti? La cat mi-am furat-o in urma cu mai bine de 2 ani de zile la Orange MeetUp, tind insa sa cred ca acum e momentul meu! si pot publica linistit, si in print, ACEL Manual de Publicitate pe Twitter in .ro. 🙂

PS. Adaugarea headerului pentru profilul de Twitter dureaza 1 minut si se realizeaza din Settings >> Design. Odata eliminata imaginea de header, profiul revine la forma initiala. Mai jos aveti 2 imagini before/after.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments