Posted By Costin

Cum poti face 1 milion de dolari profit in 41 de zile?


In timp ce blogosfera dezbatea, in cadrul Webstock 2012, impreuna cu probloggerii Romaniei, modalitati prin care poate castiga bani si greseli pe care ar trebui sa si le corecteze pentru a putea ajunge alaturi de acestia, in linia 1, intr-o sala alaturata, Radu Dumitru modera o sesiune despre Mobile Apps.

Radu Dumitru

Unul dintre vorbitori a fost Mihai Sfrijan, de la King.com, un site uriaş de jocuri, cu milioane de utilizatori şi birouri în toată lumea. Fac jocuri pentru toate platformele posibile, dar în acest caz a vorbit despre cea mai recentă reuşită a lor, ceva numit Bubble Witch Saga.

Mihai povestea cum a început dezvoltarea jocului cu echipa locală, apoi s-a mai mărit echipa și că l-au terminat şi lansat în AppStore. Şi apoi zice “după două săptămâni ne-am recuperat banii cheltuiţi pentru dezvoltarea jocului. În ziua 41 de la lansare am făcut primul milion de dolari profit“.

* continuarea aici


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments