Posted By Costin

lmc?


Flanco estimează că, până în 2016, achizițiile de tablete vor depăși vânzările de notebook-uri în România, urmând tendințele de la nivel internaţional. Actualul cumpărător tipic de tabletă este un utilizator frecvent al tehnologiilor moderne, precum smartphone sau social TV, fiind angajat cu venituri medii sau mari, cu educaţie superioară și cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani.

Avea cineva vreo banuiala ca s-ar putea intampla altfel? Caci in urma cu o luna, la SmartTV-uri vs. televizoarele obisnuite, am avut cu totii :-). Ce mi-ar placea si cred ca ar fi super interesant, e ca astfel de predictii/estimari sa fie facute publice de catre cat mai multe magazine /online din .ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments