Posted By Costin

Nerabdare (proiect #tfb2)


E pentru prima oara cand particip la o tabara / curs de fotografie, insa imi place de mor, in ciuda faptului ca fotografia este o intreprindere destul de subiectiva, iar progresul intervine doar in urma solicitarii aparatului din spatele camerei foto ;-).

Cu rugamintea de a ignora incadraturile imperfecte de la o fotografie la alta, va prezint un proiect (Radu Badoiu – blog – tremura de emotie, deja) pe care l-am facut in aceasta dupa amiaza, cu ajutorul colegilor din Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, carora le multumesc si… digital!

Ei sunt: travelgirls.ro, ioanaoncioiu.wordpress.com, sanuca.ro, sareadinbucate.wordpress.com, andraiacob.ro, ruxandramelinte.blogspot.com, adenalgia.wordpress.com, horoabe.blogspot.ro, insemnari.ro, dragosasaftei.ro si computerblog.ro.

Se numeste “Rabdare“, are si o poveste, insa prefer sa (v-)o spuneti fiecare dintre voi asa cum o vedeti. Multumesc!

Nerabdare - TFB2 - ziua 3 - 1
Behind the scenes:
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments