Olympus OM-D E-M5. Pret si specificatii!


In comentariile articolului Olympus si camerele foto mirrorless, Bogdan Mihai recomanda Olympus OM-D E-M5, ca fiind deschizatorul unei alte lumi. Una mirrorless. 🙂 Cu bunavointa Olympus Romania, OM-D-ul a ajuns de cateva zile in posesia mea, impreuna cu doua obiective, M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 si M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm 1:3.5-6.3 EZ.

Am incercat sa-l scot din casa sambata noaptea prin centrul vechi. L-am despachetat, am analizat succint butoanele care au semnalat rapid complexitatea functiilor scoase pe body, in afara meniului, si l-am impachetat la loc. Avea bateria descarcata si, oricum, nu aveam cateva zeci de minute la dispozitie sa-l descifrez. Si cam atat cu prima impresie :-).

Ca sa stim totusi cu totii despre ce discutam, iata, mai jos, si cateva link-uri + preturi. Olympus OM-D E-M5 a fost anuntat in februarie anul acesta si lansat in aprilie.
– Olympus OM-D E-M5 (body) – 4.999 lei la F64 | pagina oficiala | detalii tehnice
– M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 – 3.499 lei la F64 | pagina oficiala
– M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm 1:3.5-6.3 EZ – 1.799 lei la F64 | pagina oficiala

Dap. Dorm cu ele sub perna la ce scoruri au :-). Mai multe detalii in 2 saptamani!Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments