Posted By Costin

Romtelecom a cumparat muvix.ro


Astazi, Orlando Nicoara1 a anuntat vanzarea serviciului muvix.ro catre Romtelecom, companie ce mai gestioneaza inca un serviciu similar, dolcetv.ro, lansat in martie 2011. Motivele si planurile de viitor pentru cele doua platforme le gasiti in declaratia de mai jos.

Orlando Nicoara

Astazi am anuntat la ZF Digital preluarea de catre Romtelecom a Muvix.ro, un serviciu pe care l-am lansat acum 3 ani, primul serviciu de acest gen lansat in .ro. In prima faza Romtelecom va prelua continutul din Muvix, urmand ca integrarea Muvix.ro in Dolcetv.ro sa se intample in urmatoarele 6 luni.

Pentru clientii Muvix nu se va schimba nimic in perioada urmatoare, iar dupa integrare vor putea beneficia de aceleasi servicii utilizand platforma Dolce.

Pentru Mediafax Group e un pas normal, acela de a ne folosi resursele, limitate pe o piata care scade, cea de media, pe activitatile de print/online/news si ecommerce. Am iesit din acest business deoarece video online este extrem de scump, iar piata inca se formeaza, ceea ce inseamna necesitatea de a investi permanent, mai ales dupa ce playeri ca CME sau Romtelecom au investit in servicii similare.

Le multumim celor +10,000 de clienti Muvix pentru ca ne-au folosit serviciile si le uram succes colegilor de la Voyo si Dolce in activitatea lor.

de aici.

Later update:

În următoarele şase luni, utilizatorii Muvix.ro cu conturi active vor putea beneficia în continuare de servicii complete pe parcursul procesului de integrare a site-ului în cadrul platformei DolceTV.ro. Creditul din cont va putea fi utilizat ca şi până acum, iar conturile vor putea fi alimentate tot prin sms sau card.

Lansat în decembrie 2009, Muvix.ro s-a născut ca un proiect ambiţios care a spus Nu pirateriei, oferind ca alternativă posibilitatea de a urmări filme online în deplină legalitate, de oriunde şi la calitate maximă, iar tu te-ai alăturat.

De la lansare până în prezent, pe site au fost disponibile peste 500 de filme de care cinefilii se vor putea bucura în continuare pentru că o parte dintre acestea se vor adăuga librăriei video deja existente pe DolceTv.ro.

* via newsletter muvix.ro

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – Director General Mediafax Group. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments