Posted By Costin

sport.ro si titlurile SPECTACULOASE


Creativitatea editorilor de la sport.ro in ceea ce priveste titlurile incepe sa depaseasca orice bariere ale divertismentului online. Incepute, din cate stiu eu, de catre Catavencii, seria misto-urilor la adresa publicatiei online din Pache Protopopescu a fost atinsa in ultimele saptamani si de catre timesnewroman.ro.

Publicatia are deja un articol care a fost in topul celor mai viralizate stiri din media socile din Romania de saptamana trecuta, cu o fotografie care dezvaluie vacarmul din redactia sport.ro, insa, saptamana viitoare ma astept ca inca un articol semnat timenewroman.ro sa intre in topuri: Cum ar arăta un site porno făcut de redactorii sport.ro! Vezi aici 12 titluri. Ramasag? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments