Posted By Costin

Vodafone Romania, actionar Zonga


Si pentru ca tot am vorbit de muzica online, tot astazi, Vodafone Romania si Trilulilu au anuntat lansarea serviciului Zonga (in beta inca din iarna, de la lansare), primul produs romanesc care ofera acces la cel mai extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil.

Zonga are peste 16 milioane de melodii, 2 milioane de albume si single-uri, apartinand unui numar de 1,2 milioane de artisti romani si internationali, datorita parteneriatelor incheiate cu Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele.

Vodafone Romania a decis sa investeasca in acest nou produs, devenind actionar minoritar al Trilulilu Music, compania care a creat serviciul Zonga, iar aceasta asociere aduce acum beneficii exclusive clientilor Vodafone.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments