Posted By Costin

AngelConnect si VentureConnect 6, pentru cei interesati de finantari in proiecte IT si online


In urma cu 2 zile, VentureConnect a lansat AngelConnect, o comunitate digitala gandita pentru business-angels din Romania si regiune, pentru a asigura continuitate in interactiunea directa a antreprenorilor cu posibilii investitori locali si din regiune.

Mai multe detalii gasiti pe angelconnect.ro, incluzand si lista investitorilor, pentru cine e interesat sa stie cine are bani de investit in proiecte online, de exemplu.

Cum v-am anuntat inca din august, pe 27 noiembrie, la HUB Bucuresti, se va desfasura cea de-a VI editie a intalnirilor VentureConnect.

In aceasta toamna au fost vazute un numar de 34 de proiecte din 5 tari si 2 continente, dintre care au fost alese doar 14, proiecte pe care le puteti conspecta intr-unul dintre cele doua documente de mai jos, celalalt prezentand agenda evenimentului.

De cealalta parte a mesei, in zona investitorilor, VentureConnect semnaleaza prezenta in pitch-uri a 3TS, Xevin Ventures (Polonia), Eleven (Bulgaria), LauncHUB (Bulgaria), Alps Ventures (Austria), S2 Ventures (US), Early Bird (Germania), IQON, sau Entreprise Investors.

Detalii pe ventureconnect.ro

* VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedinte GECAD Group), Orlando Nicoara (Director General Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments