Posted By Costin

Doua aplicatii de la Google fara de care…


Nu stiu despre voi, insa eu sunt super multumit de 2 servicii de la Google pe care le folosesc zilnic, ori, cel de-al doilea, de cate ori am ocazia, aplicatii despre care pot spune ca, fara ele, viata mea ar fi cu siguranta mai grea.

Prima este Google Chrome (descarca pentru PC | Android | iOS) si posibilitatea de a partaja aceleasi ferestre pe toate device-urile pe care il ai instalat, fie ca este vorba despre un telefon mobil, o tableta, un laptop, ori un desktop.

Supriza cea mare a fost in momentul in care, instaland un calculator nou, a preluat de pe celalalt toate informatiile colectate: conturi, bookmarkuri, extensii, history etc. Iar pentru asta nu am facut decat sa introduc userul si parola de la Google Account (si nu mai intru in detalii despre faza asta, super jmekera, de altfel).

Cea de-a doua aplicatie este Google Maps / Navigation (descarca pentru Android). Mi-am luat de pomana sistem de navigare pe masina. Nu l-am mai folosit de luni bune deja, Navigation-ul de la Google pe Android fiind perfect pentru nevoile mele. Si, de cele mai multe ori, nu e nevoie sa stiu adresa exacta. Un nume de institutie imi este de ajuns pentru a avea un traseu neaglomerat.

Tu ce aplicatii “fara de care” recomanzi? (cu link de download, va rog, nu intra nimeni in spam)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments