Posted By Costin

Aplicatii mobile: Avem utilizatori de Evernote in Romania?


Evernote e o aplicatie pentru dispozitivele mobile (ex: Android) cu ajutorul careia iti poti nota ganduri, pastra fotografii, crea liste to-do, inregistra remindere cu voce, insa partea cea mai iteresanta este ca toate acestea sunt disponibile pe toate terminalele mobile pe care aveti instalata aplicatia, in acelasi timp.

Intrebarea din titlul postarii vine in urma unei invitatii la o intalnire cu Phil Libin, persoana din spatele Evernote, serviciu care are peste 40 de milioane de utilizatori. Evernote este evaluata la 1 miliard de dolari, fiind desemnata “Compania anului” 2011 de catre Inc. Magazine. Phil vine in Romania pentru How to Web, eveniment ce va avea loc saptamana viitoare.

Foloseste cineva Evernote?

PS. Eu am testat-o in urma cu cateva luni, insa am renuntat la ea dupa 10 minute.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments