Posted By Costin

Locuri de munca: Campanie online pentru “operativi” in cadrul SIE!


banner SIE

Nu stiu daca este neaparat o premiera in Romania (pentru mine este), insa am dat peste bannerul alaturat pe trilulilu.ro, campania apartinand SIE, Serviciul de Informatii Externe, institutie care cauta operativi, specialisti, oameni de analiza si sinteza, ori paza.
(aici, e un iframe, nu va speriati, site-ul e praf).

Imi place ca au ales o campanie online pentru asta. Mai mult decat atat, zilele trecute am dat, de aceasta data pe site-ul SRI, si peste un test cu ajutorul caruia va puteti verifica aptitudinile de spion (cred ca asta e denumirea cea mai frumoasa :-)).

PS. De dragul exercitiului:

Felicitări!

Studiile absolvite, pregătirea profesională, precum şi trăsăturile de personalitate relevate de răspunsurile dumneavoastră v-ar putea recomanda pentru o carieră de ofiţer operativ de intelligence în SRI.

Aveţi posibilitatea de a vă folosi abilităţile şi cunoştinţele în slujba unei organizaţii discrete şi eficiente, care utilizează mijloacele puse la dispoziţie de lege pentru a proteja şi promova interesele de securitate ale României. Aflaţi mai multe.

Aţi indicat faptul că v-ar motiva un salariu bun. Munca în intelligence este o profesie şi în acelaşi timp o vocaţie, o luptă continuă şi discretă care nu îşi poate găsi energia exclusiv în motivaţia materială. Aceasta, deşi peste media naţională, nu vă va permite o viaţă de lux.

PPS. ma gandesc ca ziaristii de la ziare.com s-ar potrivi de minune locurilor de munca mai sus amintite. Nu le-a scapat bricheta sub forma unui glont pe care o avea Basescu pe masa si au si pus-o de un scandal.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments