Posted By Costin

Cat de usor poti cumpara online folosind aplicatia okazii.ro pentru iPhone?


Pentru ca maine incepe Black Friday si banuiesc ca va fi macel si pe okazii.ro, astazi am testat in liniste aplicatia pentru iPhone a site-ului, aplicatie despre care va povesteam pe 7 octombrie, cu okazia lansarii.

Dintre functionalitati va re-amintesc posibilitatea navigarii rapide printre cele 2 milioane de produse, vizualizarea notificarilor legate de procesul de tranzactionare, posibilitatea de a initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si de a adauga la favorite cautari, produse si vanzatori.

Mi-a mai placut foarte mult o functie care se numeste Best Price?, intreprindere prin intermediul careia poti face o fotografie unui obiect, dupa care aplicatia iti cauta oferte in functie de ce observa ca ai fotografiat. Am testat cu un smartphone Sony Erricsson si o pereche Converse, prima fiind vazuta ca smartphone, cea de-a doua, cu exactitate, Converse. Mega!

M-am orientat rapid catre o unealta care, efectiv, imi lipsea din seria de gadgeturi pe care le folosesc. Vorbesc aici despre o camera de filmat/fotografiat introdusa intr-un breloc-replica AUDI. O camera spion, zic :-). Toata actiunea de cautare, vizualizare detalii, completare date pe care mi le-a mai cerut si trimitere comanda a durat, cred, 2 minute maxim.

Am descoperit insa si un bug. In contul meu nu pot completa telefonul mobil. Acesta este preluat, cel mai probabil, de pe site, si nici are vreun efect modificarea lui in procesul de comanda. Iar eu aveam acolo telefonul mobil de la vechiul job. Nu m-a deranjat insa prea tare, vanzatorii de la care am cumparat preferand confirmarea pe email.

Vreo ora m-am invartit insa printre jocuri pentru PC. A fost o alegere grea, insa m-am decis la 2. Primul l-am ales cu inima, fiind vorba de Saboteur, un joc pe care-l stiu inca de pe vremea HC-ului (bine, sper sa fie din seria aceluia :-D), pe celalalt l-am ales deoarece am scris despre el si-s curios: Call Of Duty – Black Ops II.

Mai jos aveti si cateva screenshot-uri. In lipsa de iPhone, am folosit iPad-ul din dotare. Intrebari?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments