Posted By Costin

Daca as angaja pentru refresh.ro…


… mi-ar placea ca bonusurile editorilor sa arate astfel. 🙂

Dezvoltat pe platforma MasterCard, cardul Compliments este primul card preplatit adresat in exclusivitate companiilor din Romania, o alterativa eleganta si memorabila pentru tichetele cadou, primele de Craciun, ori cadouri in natura. Acesta poate fi folosit intr-o retea extinsa de magazine, parte din lista acestora fiind disponibila aici (Mango, Sensiblue, Yves Rocher, Desigual, Leonardo etc).

In functie de profilul, specificatiile de brand si preferintele vizuale ale companiilor, Edenred Compliments Co-Branded, se poate personaliza folosind o aplicatie disponibila online, aplicatie ce permite 2 tipuri de personalizari: doar cu logo, ori personalizare completa, companiile avand posibilitatea sa modifice toate elementele grafice de pe card.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.