Posted By Costin

Darth Vader, colegul lui Pinocchio


* clipul de saptamana aceasta de la viralul de vineri mi-a adus aminte de momentul in care Time Warner a cumparat putin peste 30% din actiunile CME, iar gluma favorita printre colegii de la ProTV era ca devenisem colegi si cu Bugs Bunny 🙂

Proaspat coleg cu Pinocchio, Dumbo si Bambi, Darth Vader are parte saptamana aceasta de un scurt spot in care-si face de cap prin Disney Park. Clipul face mai bine de 500.000 de vizualizari pe zi, in ciuda faptului ca ajutorul din partea social media nu a fost atat de imbucurator: 165k shares pe Facebook, 10k mentiuni pe Twitter si 140 de posturi pe bloguri, pentru 1M vizualizari.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.