Posted By Costin

(doar) 12% dintre romani vor un al doilea job pentru a-si suplimenta veniturile


Locuri de munca

Conform unui sondaj bestjobs.ro organizat pe un esantion de 2000 de respondenti, doar 12% dintre romani vor un al doilea job pentru a-si suplimenta veniturile, fie part-time, fie de acasa, in conditiile in care media europeana este de 50% (vezi si citatul de mai jos). Dintre acestia, 58% sunt femei, cu studii superioare, ce provin din orase mari ale tarii precum Bucuresti, ori Timisoara.

Potrivit unui studiu realizat recent la nivelul Uniunii Europene de catre site-ul StepStone, 76% dintre francezi isi doresc un al doilea loc de munca, daca nu l-au obtinut deja, in timp ce 36% dintre olandezi sustin ca au doi angajatori. La polul opus se afla Danemarca si Germania, unde 54%, respectiv 50% dintre participantii la studiu sustin ca un loc de munca este suficient si nu au nevoie si de al doilea.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments