Posted By Costin

Doi bloggeri vor sa calauzeasca primii pasi ai unei companii in social media


Superior Media, agentie condusa de bloggerul Alexandru Ciuca1, a lansat astazi social media start, un pachet de servicii destinat companiilor mici si mijlocii care doresc sa faca primul pas in social media (Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram etc).

Pachetul include creare / migrare / personalizare conturi Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram etc., creare si implementare de tab-uri si aplicatii standard, identificare si stergere conturi duplicat, strategie de comunicare si plan editorial.

De asemenea, pachetul social media start include si un training de o zi sustinut de Alexandru Negrea2. Durata pachetului de servicii este de 45 de zile si costa 499 de euro.

Note de subsol:
1. Alexandru Ciuca – Managing Partner @ Superior Media si blogger. LinkedIn | Blog | Twitter | Facebook
2. Alexandru Negrea – Social Media Manager la BCR si blogger. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments