Posted By Costin

Doua cu Facebook in Romania


1. Facebook a implinit 5.1 milioane de conturi de Facebook active din Romania.

Fapt e ca 100k conturi noi le-a castigat in 2 luni, lucru care arata inceputul (sfarsitului, eram tentat sa scriu :-)) unei perioade in care, cel mai probabil, cresterea incepe sa fie mai relaxata. Pana la urma, din 19 milioane de locuitori, 8.5 sunt pe internet, 5.1 sunt pe Facebook. Cam unde ar mai putea urca?

2. Exceptand limbajul colorat, Vali are dreptate.

Iar modificarile s-au simtit din plin. Din fericire insa, cu munca si rabdare poti face treaba chiar si in conditiile pe care Facebook le impune in functie de nevoia de a umple conturile personale. Tot din fericire, costurile unei companii pentru a atinge minim o masa critica de fani e mai mic comparativ cu alte medii.

Corect, sunt multi factori la mijloc, plecand de la industrie pana la obiective, but, hey, pare mai interesant sa gasesti solutii decat sa te plangi ca o baba obosita ca viata-i greu, copiii sunt rai, iar poezia a disparut. Pana la urma, necinstite, ori ba, deciziile Facebook, consumatorul e acolo. Si sunt sigur ca si Facebook isi face calculele invers :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments