Posted By Costin

Fara dulciuri de Halloween!


Jimmy Kimmel Live reitereaza gluma de anul trecut de Halloween, convingandu-si audienta sa-si filmeze odraslele in momentul in care le pacalesc ca, anul acesta, toate dulciurile pe care le-au strans de Halloween s-au… terminat. Rezultatul? In clipul de mai jos :-).

Acesta a inregistrat incepand cu 3 noiembrie, cand a fost postat pe Youtube, mai bine de 16 milioane de vizualizari, oarecum un record pentru viralul de vieri (insa, de ce sa nu reucunoastem, vorbim despre un show pe ABC!

Vorbim despre un clip care a inregistrat cifre interesante si in social media. Ce ziceti de 1.2 milioane de share-uri pe Facebook? Ori 45.000 de mesaje pe Twitter? Nici pe bloguri clipul nu a stat deloc rau, peste 250 de bloguri din toata lumea publicand clipul respectiv.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments