Posted By Costin

F64 Studio participa la Black Friday!


F64.ro

Daca in cazul magazinelor online de IT&C, fie ca e vorba de cele independente, ori de magazine online ce au in spate o brigada intreaga de puncte de lucru si desfacere off-line, Black Friday este o actiune perfecta de marketing, nu acelasi lucru il putem spune si despre nisa pe care activeaza F64 Studio.

Iar primul motiv ar fi faptul ca, pentru produsele profi high-end de la Nikon, de exemplu, ori Canon, reducerile ar insemna modificarea perceptiei premium, motiv pentru care, de cele mai multe ori, se evita pe cate se poate de mult cuvantul reducere, se comunica promotie si se impacheteaza cu un alt produs. In alte dati, de exemplu, reducerile sunt sustinute de catre lansarea unui nou aparat din gama respectiva.

Anul acesta insa, F64 Studio a anuntat ca va participa la Black Friday, reducerile aplicandu-se atat camerelor foto din categoria compacte, cat si DSLR-urilor si aparatelor profi high-end. Mai mult decat atat, vor fi inclusiv reduceri la aparate foto mirrorless. Reducerile vor ajunge pana la maxim 50% pentru unele produse (banuiesc ca cele din categoria consumabile).

* campania Black Friday la F64 Studio incepe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 si se va prelungi si in week-end, pana duminica, 25 noiembrie, ora 23:59.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments