Posted By Costin

Fotografie de nunta


Discutam astazi cu un coleg despre fotografie si fotografie de nunta. Ce implica, cat e de munca, cum este, ori cum ar fi, cat se poate castiga, care sunt, de obicei, cerintele clientilor, despre ingramadeala de pe la astfel de evenimente. Stiti, chestii de genul.

Din vorba in vorba, am ajuns sa vorbim si despre oameni care fac asa ceva for a living. Iar colegul meu mi-a semnalat un fotograf, ce zic eu aici?, un super-fotograf, care face arta din fotografiile de la nuntile la care merge. Curg povestile, nu altceva!

Fotograful se numeste Rares Pulbere, iar parte dintre munca lui o puteti gasi pe rares-pulbere.com. Si are si blog! S-a apucat de fotografie deoarece munca in IT nu-l facea fericit, si, in ciuda faptului ca cea mai frumoasa meserie din punctul lui de vedere este pilot de Formula 1, s-a apucat de fotografie cu un singur scop: sa devina cel mai bun fotograf din intreaga lume.

Nu stiu daca a reusit sau nu, insa fotografiile pe care le face iti taie respiratia si schimba total preconceptia pe care, eu, de exemplu, o aveam despre ceea ce inseamna sa faci fotografii la nunta: nasii care vor sa le apara nasul rosu in toate fotografiile, mireasa isterica ca-i sta rochia cine stie cum s.a.m.d.

Sper sa nu se supere cand va citi acest articol, insa mi-am permis sa fur patru fotografii care mie imi plac de mor (2 sunt alb-negru, stiti ca sunt lesinat dupa alb-negru), pentru a ilustra aceste cateva randuri. Pentru restul, va invit sa va abonati la blog, sa-l cititi, sa-i vedeti portofoliu etc. The whole 9 yards. Nu o sa regretati nicio secunda. Promit!

* prima a castigat International Photography Competitions Photojournalism Image of the Year!
Va plac? Pareri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments